Firmatur til Tromsø? Ta med gjengen på cruise!

Firmatur til Tromsø? Ta med gjengen på cruise!

Firmatur til Tromsø? Ta med gjengen på cruise!

Nærmer det seg tid for firmatur? Å reise med jobben kan være utrolig gøy, men kanskje er det litt vanskelig å skulle lage et helt program på egenhånd? Som reiselivs byrå er vi godt vant med å finne spennende aktiviteter som dere på arbeidsplassen kan delta på.

Vi har mange aktiviteter for en firmatur til tromsø og legger til rette for en opplevelse spekket full av nye inntrykk, flotte naturbilder og ikke minst god stemning for alle som er med!

Derfor cruise i Tromsø perfekt for firmatur

En firmatur til Tromsø med cruise kan være en flott mulighet for å kombinere forretningsreisen med litt avslapning og sightseeing. Tromsø er en vakker by beliggende i nord-Norge, og er kjent for sin imponerende natur, sitt rike kulturliv og sine mange attraksjoner.

Et cruise til Tromsø kan være en unik mulighet for å se byen fra havet. På cruiset kan man se mange av de mest kjente landemerkene i Tromsø, som for eksempel Polaria, Fjellheisen og Tromsdalstinden.

Velg blant ulike cruise for firmatur til tromsø

Legger du opp til en firmatur med cruise i Tromsø kan du velge blant flere ulike former for cruise. Vi har cruise for dagsturer, midnattsturer og turer som strekker seg over flere dager. Uansett hva slags cruise du velger å bli med på kan vi love deg at naturen her i Tromsø vil være noe verdt å oppleve! Dyreriket her i Tromsø er ekstraordinært med både majestetiske vesnere og rå og ville dyr som regjerer i sitt naturlige habitat.

Gjør noe nytt

Under firmaturer kan det kanskje være mange forskjellige personligheter på tur samtidig. Ofte er det derfor lurt å gjøre noe helt nytt som ingen har vært borti før. På den måten starter alle fra samme ståsted og det er blir fort lettere å kunne kjenne på nye opplevelser. Det blir også et felles samtaleemne for senere tider samt der og da.

Møt en hyggelig besetning på tur

Skipsbesetningen ombord på cruisene gjør sitt ytterste for at deres firma skal få en minnerik tur i med cruise i Tromsø. I det cruiset tar deg gjennom Tromsø vil dere også bli kjent med dyktige guider som lærer dere masse spennende om dyrelivet, naturen, historie og mer.

Book din firmatur i Tromsø i dag!

Lyst til å høre mer om hvordan vi kan bistå til deres firmatur? Ta kontakt med oss i dag! Vi samarbeider med flere aktører som driver cruise i Tromsø.